About

Het begrip smartwatches staat op het punt een begrip in ons dagelijks leven te worden. De markt voor wearables (verzamelwoord voor slimme brillen, slimme armbanden, slimme horloges e.d.), staat op het punt volledig open te barsten. Niet langer is deze markt het domein voor technofielen, maar wordt het ook bekend terrein voor de ‘normale maatschappij’.

Smartwatches zijn een welkome aanvulling op de smartphones en tablets. Alles communiceert met elkaar en voorziet ons in de behoefte om 24/7 up to date te zijn. De technologie-reuzen Apple, Google en Samsung, hebben zich weer bewezen. Iets wat vroeger ondenkbaar was, is vandaag de dag werkelijkheid: bellen zonder ook maar iets aan te raken, onze gezondheid meten, overal en te allen tijde op de hoogte te zijn van alle informatie, en ga zo maar door!

BeSmartWatch is opgericht om de lezers wegwijs te maken in de markt van de smartwatches. Middels een kennisbank, proberen we de een ieder de basis van de smartwatch bij te brengen. Daarnaast zullen we ons voldoende inspannen om onze lezers op de hoogte te brengen van: interessante nieuwtjes, reviews van diverse smartwatches en andere leuke weetjes over deze interessante markt. Wij hopen zodoende ook een goede bijdrage te leveren bij een eventuele aanschaf van een nieuwe smartwatch.

Wil je graag iets met ons delen, wil je ons graag op de hoogte brengen van nieuwtjes, heb je leuke ideeën, wil je met ons samenwerken of wil je om een andere reden contact met ons opnemen? Dan zouden wij het leuk vinden als je even contact met ons opneemt.