Apple Watch pioniers

share on:
Apple Watch app pionier

Het succes van de iPhone heeft Apple met name te danken aan de apps. Met de Apple Watch hopen zij dat de geschiedenis zich weer zal herhalen. Voor het horloge zullen apps beschikbaar zijn, maar ook Glances. Glances zijn eenvoudige notificaties van uw smartphone, die worden weergegeven op de smartwatch waar de volledige versie van de app op draait.

Een aantal pioniers op het gebied van Apple Watch apps zijn reeds bekend gemaakt.

Alarm.com: Deze beveiligingsapp maakt gebruik van home domotica. Zo kunt u bijvoorbeeld zien of u de deuren thuis wel heeft vergrendeld, kan je live beelden van uw beveiligingscamera bekijken of de lichten uit doen.

American Airlines: Met deze app kan je alvast inchecken voor je vluchten heb je al je up to date reisinformatie letterlijk bij de hand.

CNN: De CNN nieuws app biedt je alle recente nieuws aan en jij bepaald welk nieuws je wel of niet ontvangt. De nieuwsberichten worden je initieel als headline aangeboden en wanneer je het bericht wil lezen tik je even op het scherm.

eBay: Het doel van de eBay app is dat je altijd bovenop je biedingen zit. Zodra je overboden wordt, krijg je een notificatie zodat je gelijk een nieuw bod kan plaatsen.

Evernote: De eerste Apple Watch notitie-app. Je zult in staat zijn om aantekeningen te dicteren, scrollen door je notities en deze afvinken zodra deze voltooid zijn.

Fandango: Zodra u uw film via het ticket-aankoop dienst hebt gekocht, kan de Fandango app het moment van de show en de locatie van het theater weer te geven.

Instagram: Een Glance zal je op de hoogte brengen wanneer er een nieuwe foto van iemand binnen je netwerk geplaatst is. Door op de Glance te tikken, wordt de app geopend en kan je bladeren door de foto’s.

Mint Personal Finance: Een budgettering app dat je inzicht geeft in je uitgaven en informeert je zodra je ingestelde budget overschreden is.

MLB.com: Heel makkelijk op je Apple Watch de standen en ontwikkelingen van de MLB volgen.

Nike+ Running: Meet de afgelegde afstand, de duur en het tempo te met jouw Apple Watch en deze informatie vervolgens via deze app van Nike met je vrienden.

NYTimes: Altijd beknopt op de hoogte van al het nieuws dat New York Times uitbrengt.

OpenTable: OpenTable verstrekt alle belangrijke informatie van je boeking die je via de app hebt gedaan en herinnert je aan je reservering.

Salesforce: Al je bedrijfsinformatie real-time om je pols.

Shazam: Shazam herkent liedjes die worden afgespeeld en kan daar eventueel ook de tekst van tonen.

SPG: Dit is de app voor de Starwood Hotels & Resorts. Bij aankomst zal je check-in in goede banen worden geleid en krijg je alle kamerinformatie op je smartwatch. De app dient daarnaast ook als een virtuele sleutel, waardoor je met jouw Apple Watch je kamerdeur kan ontgrendelen.

Target: Een ontzettend handige app! Zo kan je een boodschappenlijst maken op je smartphone en zal je horloge je hieraan helpen herinneren zodra je in de buurt komt van de supermarkt.

Trip Advisor: De Trip Advisor app belooft je zeer direct informatie, zodra je in de buurt komt van bezienswaardigheden en restaurants.

Twitter: Glances tonen je een tijdlijn tweets en ontvang je trending feed op je smartwatch.

Uber: Met Uber’s Apple Watch app kan je jouw ritje bestellen en wordt de verwachte aankomsttijd getoond. Ook geeft de app een beeld van de auto, naam van jouw chauffeur en het kenteken van de auto, zodat je nooit bij een vreemde in de auto stapt.

WeChat: De Apple Watch versie van WeChat, stelt je in staat om de berichten van je vrienden te lezen en te beantwoorden met een korte tekst of een van de standaard stickers van WeChat.

Naast deze pioniers zullen zich al snel andere ontwikkelaars op deze markt begeven. Nieuwe en noemenswaardige Apple Watch apps zullen we natuurlijk met jullie delen!

Leave a Response