Breitling B55 Connected: Breitling’s eerste smartwatch

share on:
Breitling Smartwatch

De horloge makers uit Zwitserland beginnen zich langzamerhand te begeven op de smartwatch markt. Niet alleen Swatch en Tag Heuer hebben een smartwatch aangekondigd, maar ook de horlogemakers van Breitling hebben hun eerste smartwatch aangekondigd.

Breitlings eerste smartwatch puilt niet uit van de functionaliteiten. Het is eigenlijk de vraag of de B55 Connected (zoals het klokje genoemd is) wel een smartwatch genoemd kan worden. Zo is er geen mogelijkheid om je fitness prestaties bij te houden of kan je er geen notificaties op ontvangen. Hetgeen het horloge zo slim maakt is de verbinding dat het maakt met de smartphone app via bluetooth. Dit maakt het mogelijk enkele basisfuncties van het horloge via de app te bedienen. Zo is het mogelijk het alarm in te stellen of de tijd aan te passen naar een andere tijdzone. Leuke slimme functie van deze Breitling is de backlight, dat oplicht zodra de gebruiker het horloge 35 graden kantelt.

De B55 Connected is vooral gewoon een gedegen horloge, zoals je dat van Breitling mag verwachten. Gewoon een klokje van Zwitserse makelij, met de mogelijkheid verbinding te maken met je smartphone. Deze Smartwatch zal zeker geen bedreiging vormen voor de huidige markt van smartwatches.

De prijs en beschikbaarheid zijn nog niet bekend, maar zodra dit bekend is zullen we jou hierover informeren!

Leave a Response