Goedkope gouden Apple Watch

share on:
Goedkope gouden Apple Watch kopen

Wil je een goedkope gouden Apple Watch kopen? Dat zal je waarschijnlijk niet lukken, maar er zijn wel alternatieven hoe je voor de dag kan komen met een gouden Apple Watch. Benieuwd hoe je aan zo een goedkope gouden Apple Watch kan komen? We leggen je het hieronder uit.

Goedkope Gouden Apple Watch voor een meerprijs van $399,-

Sinds de aankondiging van de gouden Apple Watches, zijn er diverse entrepreneurs die hier een leuke business voor hebben opgezet. Een noemenswaardige oplossing vonden wij die van het bedrijf Watchplate uit Amerika. Dit bedrijf biedt aan, jou normale Apple Watch om te toveren tot een ‘gouden Apple Watch’ aan voor slechts $ 399,-

Hoe? Jij stuurt via Fedex jou Apple Watch naar Watchplate toe, waarna zij een vergulde 24 karaats gouden laag op je Apple Watch aanbrengen. Ze geven je zelfs de mogelijkheid om op jouw Apple Watch een vergulde 24 karaats rose gouden laag aan te brengen. Hoe ze dit doen? Ze dompelen jouw Apple Watch gedurende 20 minuten onder in een vloeistof, wat volgens de specificaties van Apple mogelijk zou moeten zijn. Apple beloofd een IP67 certificering, waardoor het horloge een half uur onder gedompeld zou moeten kunnen worden.

Hoef je niet zo nodig een goedkope gouden Apple Watch en houdt je het liever bij een standaard Apple Watch, volg dan even de volgende link:
‘Apple Watch kopen’

Leave a Response