Hannspree SW68SD12: smartwatch voor slechts 40 EUR

share on:
Hannspree cheap sport smartwatch

Het Taiwanese merk Hannspree heeft zojuist een belachelijk goedkope smartwatch aangekondigd. Binnenkort is het mogelijk om voor slechts 40 EUR je fitness prestaties bij te houden, de tijd weer te geven, berichten te tonen en je slaap te monitoren.

Het horloges oogt eenvoudig, is zeer dun en heeft meer weg van een veredelde fitness tracker, maar voor de prijs is er eigenlijk niet zoveel om over te klagen. Het is compatibel met Android Wear, heeft een stand-by tijd van 5-8 dagen en zou binnen een uur helemaal zijn opgeladen. Het geheim hierachter is het kleine 0,68-inch OLED-scherm, waardoor het energiegebruik zeer laag is. De vraag rijst wel, hoe praktisch dit is zodra er een notificatie van je smartphone getoond wordt.

Veel apps zullen waarschijnlijk niet kunnen draaien op deze eenvoudige smartwatch, maar vergeet niet dat de prijs nog ver onder de 50 EUR zal liggen. Qua functies zou je de Hannspree SW68SD12 goed kunnen vergelijken met fitness tracker rond de 100 EUR.

Hannspree SW68SD12

Factsheet:
MCU – NRF51822, ARM Cortex M0 16GHz, Stand-by tijd  – 5 tot 8 dagen, Bluetooth – 4.0 BLE, USB, G Sensor, Screen protector, Batterij –  50 mA/H, 0.68″ OLED-display, Vibratiefunctie.

Functies:
Bericht notificaties, Stappenteller met afstandmeting, Slaap monitoring, Alarm, Spatwaterdicht.

Hannspree SW68SD12 kopen?

Leave a Response