Will.i.am ft. Gucci

share on:
Smartband Will.i.am ft. gucci

De artiest/tech-entrepreneur Will.i.am is een samenwerking aan gegaan met het modebedrijf Gucci en zullen gezamenlijk een smartband op de markt brengen.

De Smartband van Gucci en Will.i.am

Tijdens de presentatie werden de eerste beelden getoond van deze wearable. De smartband was te zien met een rechthoekig scherm, welke lijkt te zijn ingebed in een rubberen band van dezelfde breedte en kleur. Dit oogt iets wat monotoon en saai, maar gelukkig was er enige variatie te op te merken. Tijdens de presentatie waren er in ieder geval twee varianten te zien, namelijk een zwarte uitvoering en een wat sportievere witte uitvoering.

De smartband (vooralsnog zonder naam) is ontworpen als een standalone wearable, wat inhoudt dat hij volledig functioneel is zonder tussenkomst van een smartphone. Deze smartband heeft een slot voor een eigen SIM-kaart, waardoor je met de smartband via een 3G verbinding zou kunnen bellen en gebeld kunnen worden en tekstberichten en emails versturen. Daarnaast zou het met deze smartband mogelijk moeten zijn om muziek op te slaan, je kalender bij te houden en je conditie te monitoren. Verder heeft de smartband van Will.i.am en Gucci een Siri-achtige functie, waarmee je de smartband via je stem zou kunnen bedienen.

Bij de aankondiging zijn er geen specificaties bekend gemaakt, zoals schermresolutie, batterijduur etc. Zodra dit bekend is zullen we je er natuurlijk meer over vertellen.

Leave a Response